ruda - komentarze

DlaczeGo Goście są Tak skomplikOwani..???Im jestem starsza tym bardziej ich nie rozumiem :(:( Chwile mnie tu nie było ale wsumie nie miałam czasu i nie ma nic ciekawego do pisania :] poznałam dużo Fajniutkich ludków PoZdrO DlA WaS :*:* Byłam sobie w Anglii teŻ było zajebiście mogłabym tam jechac jeszcze raz ale zajebiście tam tęskniłam z ludkami tu W Polsce :] a oni oczywiście za mną :P:P:P Teraz normalnie też jest zajebiście wkońcu bo jak przyjechałam z Anglii to troche sie zjebało :// ale juz jest ok :) Niektórzy ludzie mieli "ale" że ja pojechałam ale mi teraz to lata :/ Wczoraj byłam sobie na malawie impra jak co tydzień :] ale wczesniej wróciłam bo chora jestem troche :/ z malawy przyjechałam wczesniej ale wsumie byłam późno w domu dlatego jest troche kosa :// Nie wiem co mam jeszcze pisać takiego ciekawego chociaż jest dużo do pisania ale tego nie mogą wszyscy wiedzieć :P:P Pozdro dla Ludków Koffanych Leli :*:*:* Cmoka :*:*:* Przemusia :*:*:* Łukasza:*:*:* Łysego :*:* Pałki :*:*:* Biffka :*:*:* Kiedy idziemy na Piffko?? i Calutkiej reszty tez was Koffam :*:*:* Pa Pa

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
17.10.2005 :: 19:45 :: p2.skyware.pl

PrzybyszOofCia

haha! goście są skomplikowaniu dlatego że to gatunek nadający sie do wyginięcia :D hehe przekonałam sie o tym :P :P laska oj laska :D mowie Ci :D gościa to trza se wytresować jak psa :P ;) pzdr miśkA :*:*
02.10.2005 :: 14:51 :: p2.skyware.pl

PrzybyszOfCia =

miSkA nOm nE byŁo CIE trOszKE =o StESkniŁo mi SIEm =) hiEhiE a WogoOle tO mASz ZaWaLiStY szABLonIk nA bLoGaSku =o hiEhiEhiE =* ODziWEdz tEz CzAsEm mniE =* http://blog.tenbit.pl/przybyszka hiehiehie i jA bEdE odwiEdZAC CiebiE czEstO poZDrO LASka =* BuZIaCzEki =* =* =*
02.10.2005 :: 14:49 :: ra.osk.enformatic.pl

Norek

Nie wiem cio napisac :/ nie wszyscy kolesie są skomplikowani tylko trudni do pojęcia hih
pozdro ;*
Talk.pl :: Wróć