ruda - komentarze

Hejka no chwile mnie tu nie było i chyba nie będzie :) Nie chce mi sie tego pisać bo i tak nikt nie komentuje :( Wszystko mi sie zjebało i chyba już tak będzie niestety :(:( Jest pare momentów co sie nie smutam ale to nieliczność.Mało co chodze na jakieś imprezy.Wczoraj byłam z kumplem na wiosce to dopiero szydera poszła nie wiedziałam że mam taką zajebistą rodzinke :):) na wiosce tzn.Zwieczyca bo tam teraz mieszkam i jest zajebiście:P najgorzej to było na początku jak nikogo nie znałam i nie miałam do kogo pyska otworzyć ale teraz to mi sie z tamtą nie chce wyjeżdzać ale niestety bede musiała :(:( Nieee wiem co mam jeszcze napisać ://
Pozdrowionka dla wszystkich Ludków mam nadzieje że o mnie nie zapomnieliście bo ja o was cały czas pamiętam :] buziaki pa pa

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
29.05.2005 :: 21:36 :: r14.skyware.pl

PrzybyszOoffcia

heJjA MiSka :) nO wieS cO jA tAm NE wIEm JaK tO jeSt SIE pSeproWaDzaC.. aLe WieM cO tO znaCZy poZnaC kOgOs a PoTem ZostaWiC tO WszYtsKOo.. :P nOormaLnie bLog jEst oD tEGO zeby piSaC nA nIm.. LuDzIE OdWieDZają twOj PaMieTniCzeK chOciaZ gO nIE kOmEntUją :P Ja ZaCzNe CzesCieJ tU wpaDaC :) tY tez MoOjeGo CzASem OdWieDZ :) :* http://blog.tenbit.pl/przybyszka nOo toO miSKa nE smuTaJ SiEm gŁOOffkA dO gOoRy :) i NoRMALnIE uSmieCh :* PoZdROooFFfKa i buZiaCzKi :*:*:*:*:*:*
29.05.2005 :: 21:28 :: ddk181.neoplus.adsl.tpnet.pl

misiaczek

Hey...Jestem tu pierwszy raz, ale bardzo mi sie podoba...szkoda, że kończysz... Pozdrówki :*

29.05.2005 :: 21:02 :: sub192-199.elpos.net

gwiazdy.talk.pl

daj komcia plisssssssssssssss
Talk.pl :: Wróć