ruda - komentarze |
No i było tak wspaniale ale sie niestety skończyło :(:( osoba którą naprawde KOcham odeszła :(:( jest mi smutno jest mi źle :(:( zawsze będe na Ciebie czekać Miśku i zawsze Kochać pamiętaj o Tym :*:*:* "Oddaje ci mą dusze a z nią miłość bez granic Będę cię na zawsze kochać i nie zmienię zdania za nic To uczucie we mnie płonie i nigdy nie przestanie Na zawsze w moim sercu tylko ty kochanie" Straciłam wszystko co miałam :(:( osobę która naprawde kocham i bede kochać. Całe moje życie...szczęście. Nie wiem co sie stało?? Nie wiem o co chodzi że się to tak skończyło Kocham Cię Kamilku :*:* "Za każdym razem gdy się spotkamy Mam wrażenie ze me życie jest usłane różami Lecz kiedy nadchodzi pora rozstania Pojawia się ciemność co piękno pochłania Cały czar pryska lepszy świat znika Barwa szarości przez wszystko przenika Czuje wielką pustkę gdy cię przy mnie nie ma To nie są złudzenia ani żadna ściema Tak zawsze się dzieje bo działasz jak narkotyk Jak najwspanialszy w świecie środek złoty Jedyne lekarstwo na wszystkie cierpienia Kiedy jesteś przy mnie świat na lepsze się zmienia Tylko do ciebie należy moje serce chciałbym być Twoim dżinem lecz nie zmieszczę się w butelce Miłość uskrzydla uczy latać za Tobą pójdę w ogień lub na koniec świata" |
|
Tak napisali inni: |
16.06.2006 :: 10:07 :: 217.153.194.26 kasia zajebista notatka tekst piosenki !!!!! |
18.05.2005 :: 18:47 :: t230.krak.tke.pl Sonie Dzięki za pocieszenie ale wątpie rzeby już było tak jak kiedyś ![]() ![]() |
13.05.2005 :: 00:17 :: p2.skyware.pl Soni Słoneczko nie łam sie on nie docenił twojegu uczucia zobaczysz kiedys mu go zabraknie i bedzie chciał wrucic ale bedzie zapuzno. Nie był cibie wart nie łam sie. Czarek jeśli bedziesz to czytał nie bulwersuj sie sory. Paulinka 3msie |
Talk.pl :: Wróć |