ruda - komentarze |
Hejka :*:*:* OoooO coś mnie tu długo nie było ale niestety nie mam neta :(:( U mnie wszystko oki. :D:D We wtorek gralismy w siateczki i zajełyśmy 3 miejsce :P :cheers: Szkoły mam juz dość :puke_l: dlatego w niej żadko jestem :):) Kto mi usprawiedliwi nieobecności??? Takto po za tym jakoś leci pomalutku :lol: Z Miśkiem jest juz wszystko oki :D:D i mam nadzieje że tak juz będzie :para: Jestem właśnie w pie... szkole bo tylko tu mam neta i własnie z niego kożystam i pisze notke :D ale po co ja ja pisze jak mi jej nikt nie komentuje. Pozdrowionka dla wszystkich ludków :*:*:* Mam nadzieje że o mnie nie zapomnieliście buziaczki pa |
|
Tak napisali inni: |
11.03.2005 :: 21:46 :: r41.skyware.pl Rudasku jak mozesz tak mysleć nigdy o tobie nie zapomne (bez skojazeń:)) Masz racje tez mi się che ................ na szkołe ale co poradzisz trzeba ją skończyć no to ja kończe papapapapa :* |
11.03.2005 :: 20:20 :: 62.93.46.31 MaDa hihihihihi.......![]() |
10.03.2005 :: 23:33 :: p126.wist.com.pl Czarek Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham Kocham |
10.03.2005 :: 12:10 :: t230.krak.tke.pl Sylwia czesc jak to nikt nie kometuje ...=) ja komentuje pierwszy raz ale bede zagladac tu czesto ..=) papa caluski =) |
10.03.2005 :: 11:15 :: bew4.neoplus.adsl.tpnet.pl siemka :* wreszcie jakaś nOtka enO enO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |