ruda - komentarze

Własnie stwierdziałam że dawno nie pisałam o mojej Kochanej patrycji :D:D Ładnie jest juz duża :P:P dopiro to było takie małe i grzeczne :D:D ale teraz tez jest grzeczna nie martwcie sie :P:p i tak mam z nia urwanie głowy :D:D nie mała szyderka z niej leci :P:P Juz nie długo i bedzie ze mna na randki chodzic :D:D:D i za pare lat jakiego chłopa do domu przyprowadzi :D:D nie no może jeszcze poczekajmy z tymi randkami i chłopakami to może być za jakies 15 lat a ja już bede stara dupa :(:( Ja nie chce sie starzec :):) najlepiej to by było jak bym była taka jak Patii malutka kazdy by sie mną zajmował :D:D bez problemów i wogóle fajnie by było :):) ale jak bym była taka malutka z takim charakterem jak mam teraz to wspólczuje moim starszym :D:D:D Przewalone :D:D Pozdrowionka i komenty mi tu prosze pisac buziaczki pa

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
02.03.2005 :: 20:06 :: 62.93.46.31

TrUSkAwEcZkA

MisKa Cos sie oPózniasz w Tych NoTkach hihihihi Nie Mam Co KoMEnToWać hihihihih
02.03.2005 :: 20:05 :: 62.93.46.31

TrUSkAwEcZkA

MisKa Cos sie oPózniasz w Tych NoTkach hihihihi Nie Mam Co KoMEnToWać hihihihih
01.03.2005 :: 20:01 :: 62.93.46.31

TrUsKaWeCZkA

OjOjO tY gŁuPtAsKu.......jAk teN śLicZnY ANIOŁECZEK ...... wYrOśNIe nA tAkIeGo.........sŁoDziUtKiEgO wAmPiRkA jAk tY .....hihihiihi....oOoOo....tO oLoBoGa .....hihihii noOm oCzYwIśCiEm zArTujE .....hihihih a z tYmI rAnDkAmI tO tY SoBiE lEpIej tRoSzkE pOcZkAj......hihihiihh..........aLe jAk tAk sEeE nAnIa pAtRzE tO aZ mI sIe oChOtA nA tAkiEgO bObAskA rObI hihihihihi bO oNa jEsT nOoOom tEn tEgO pOpRoStU sŁoDziUtkA hihihihihi.......oKi kOnCzE pApAtKI tRzymAj SiE <bUżKa>
01.03.2005 :: 19:26 :: agj115.neoplus.adsl.tpnet.pl

olecha

Hej! Fajny blogers!! Najfajniejszy jest szablonik ! Mówie na serio Wejdź na mojego bloga www.olecha.talk.pl
28.02.2005 :: 23:47 :: host-81-190-101-245.rzeszow.mm.pl

siemaneczkO jejciu ale Ona sliczota ejst:* szkoda tylkoOO ze sie mnie bOji eH nOO ale napewnO kiedys przestanie hihi ja chce tez takiegOooo dzidka miec kiedys ucaluj ta maliznOte odemnie tzn Ona juz nie długO mnie pewno przerosnie :: papa:* buziaki
Talk.pl :: Wróć