Oooo juz nie długo i sie pozbede mojego códOwnegO neta :(:( ale nie bede pakusiac :D:D bO ja jestem dzielna dziewczynka :P:P cOs czuje że bedzie ze mną zle :( bO chce mi sie zajebiście slOdkiegO ale nie myscie sObie ze Odrazu jestem w ciazy :P:P dupa nie jestem wiatrOpylna :P:P ale chyba tO nie będzie długO trwałO :P:P A ja dzisiaj nie byłam w szkOle :P:P ale tO nie była laba tylkO wziełam sObie urlOp tygOdniOwy :):) Byłam z Binia i Lelucham na miescie :]:] a puzniej byłam z Aneczka i Mila w AVoN-ie i sie zapisalam dO Avon-u :]:] nO tO ludki zamawiać prOsze u mnie bO jak nie tO but :P:P przyjechałam dO tegO beznadziejnegO dOmu :( i jeszcze musiałam sie bawic z Patrycją :]:] cO smich z niej :D:D teraz sObie siedze i sie nudze :(:( Mam nadzieje że mOj Misiek przyjdzie dO mnie :]:] tO trOche będzie ciekawiej :wink::wink: ZbOczuchy pewnie myslą sObie niewiadOmO jakie rzeczy :D:D:D swintuchy :D:D pasOwałO by sie cOś pOuczyć :/ ale jak narazie tO nie mam chęci :D:D Pozdrowionka dla wszystkich Koffanych Ludków :*:*:* a w szczegOlnOsci dla MojegO KochanegO Misiaczka :*:*:* CmoQa :*:*:* Soniego :*:*:* lelucha :*:*:* Grzesia :*:*:* Bini :*:*:* Tobiasza :*:*:* Milej :*:*:* Kuby :*:* kLYmC! :*:*:* Gusi :*:*:* Kasi :*:* Smoczycy :*:*:* Patii :*:*:* i calutkeij calutkiej reszty buziaczki pa |