ruda - komentarze

Oooo juz nie długo i sie pozbede mojego códOwnegO neta :(:( ale nie bede pakusiac :D:D bO ja jestem dzielna dziewczynka :P:P cOs czuje że bedzie ze mną zle :( bO chce mi sie zajebiście slOdkiegO ale nie myscie sObie ze Odrazu jestem w ciazy :P:P dupa nie jestem wiatrOpylna :P:P ale chyba tO nie będzie długO trwałO :P:P A ja dzisiaj nie byłam w szkOle :P:P ale tO nie była laba tylkO wziełam sObie urlOp tygOdniOwy :):) Byłam z Binia i Lelucham na miescie :]:] a puzniej byłam z Aneczka i Mila w AVoN-ie i sie zapisalam dO Avon-u :]:] nO tO ludki zamawiać prOsze u mnie bO jak nie tO but :P:P przyjechałam dO tegO beznadziejnegO dOmu :( i jeszcze musiałam sie bawic z Patrycją :]:] cO smich z niej :D:D teraz sObie siedze i sie nudze :(:( Mam nadzieje że mOj Misiek przyjdzie dO mnie :]:] tO trOche będzie ciekawiej :wink::wink: ZbOczuchy pewnie myslą sObie niewiadOmO jakie rzeczy :D:D:D swintuchy :D:D pasOwałO by sie cOś pOuczyć :/ ale jak narazie tO nie mam chęci :D:D Pozdrowionka dla wszystkich Koffanych Ludków :*:*:* a w szczegOlnOsci dla MojegO KochanegO Misiaczka :*:*:* CmoQa :*:*:* Soniego :*:*:* lelucha :*:*:* Grzesia :*:*:* Bini :*:*:* Tobiasza :*:*:* Milej :*:*:* Kuby :*:* kLYmC! :*:*:* Gusi :*:*:* Kasi :*:* Smoczycy :*:*:* Patii :*:*:* i calutkeij calutkiej reszty buziaczki pa

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
28.02.2005 :: 23:19 :: t227.krak.tke.pl

Grzes

niom niom ty mi tu nie labuj tylko do szkoly i uczyc sie!!!!hehehehe niom a tak apropo to kiedy pijemy hehe moze byscie sie z czarkiem wybrali z nami do metro wreszcie hehe!!!niom i oczywiscie pozdrowionka dla ciebie trzymaj sie cieplutko rudasku

28.02.2005 :: 22:55 :: t230.krak.tke.pl

smoczyca

Chciałam ci tylko napisac że pati to najgrzeczniejsze dziecko pod słońcem i to zaszczyt że mogłaś sie z nią bawić=) a ty narzekasz. Ja ci dam labe no ,no
28.02.2005 :: 22:35 :: eh202.internetdsl.tpnet.pl

SzArLaTaN

No to tego całkowita bania nie wiem co pisać fajny blog taki kolorowy dobra juz nic nie wymysle:D pozdro :D
28.02.2005 :: 22:28 :: afm106.internetdsl.tpnet.pl

*[kLYmC!A]*

Brzuszek mnie boli ale coś napiszę=(.. Mam interesa jeśli chodzi o tego Avona to się zgłoszę=) A mąż przyjdzie nie bój nic=) Cioom i danke za pozdrowionka =*=*=*.. Sorka,że tak krótko i treściwie ale yHh=(..no nic papa=*
28.02.2005 :: 20:14 :: alm174.neoplus.adsl.tpnet.pl

gabrysia

ZGŁOŚ SIE DO KONKURSU
NAJPIERW PRZECZYTAJ REGULAMIN I SIE ZGLOS
WWW.GABRYSIA.TALK.PL
POZDRO MASZ SUPER SZANSE

POWODZENIA
28.02.2005 :: 19:44 :: host-81-190-101-245.rzeszow.mm.pl

cmokus

siemaneczkOOo KOnsultantkO heh :* ej szkOda ze tegO neta juz nie bedziesz miała cO ja zRobie bez Ciebie ehhh :* heh nie Dygaj Przyjdzie Kamielek...eno enOOoo tylko tam grzecznie sie zachowywac pOOOzdrOOoo 600 :* buziaki
Talk.pl :: Wróć