ruda - komentarze

Hejka :):) cO dzisiaj była szyderka :P byłam z Cmokiem i BrawOrką na miescie :D:D pOraszka :D:D Osmiałysmy sie jak glupie :] Oczywiscie Ania musiała zrObic szyderke :D:D w tescO Oczywiscie musiałysmy sie najesc :P:P Byłysmy głodne :D:D Z Aneczką juz planujemy labe i Oczywiscie hit miesiaca :D:D wciaganie wOdki przez nosek nasz koffany :D:D tO dOpierO bedzie szyderka :D:D Zjechałysmy cały rzeszOw za jakims głOwnem i znalazłysmy dopiero w Ostatnim sklemie Ludzie sie patrzyli na nas jak na nienOrmalne ale cOz czasem tak bywa :D:D:D
PozdrOwionka dla wszystkich LudaskOw :D:D oczywiscie Dla mojego Kochanego Misiaczka :*:* CmoQa :*:* Lelucha :*:*:* Gusi :*:* Soniego :*:* Grzesia :*:* i reszty ale niee mam czasu juz pisac buziaczki pa

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
28.02.2005 :: 08:11 :: 62.93.46.31

TrUsKaWeCzkA

sIemKa Hihihihiih......żE wY sZyDeRe rObIcIe tO jUz cHyBa kAzDy wIe .....hihihihihi i dO tEgO tO jUz tRzEbA sIe pRzYzWyCzAić ........hihihiih nOOm alE tO jEsT fAjNiUtkIe hihihihi ........a nA tĄ lAbE tO jAm sIe pISzEm tEz ....hihihiih bEdZiE cO sZyDzIć pÓzNiEj hihihihi.....okI kOńCze PóZnIeJ jEsZcZe Coś pOsTuKAm .....tRzYmAj siE pApAtKi <bUźKa> :*
27.02.2005 :: 23:11 :: t227.krak.tke.pl

niom niom postaralas sie fajny blogasek!!pozdro i tzrymaj sie cieplutko niewiem co wiecej napisc wiec nie bede sie rozpisywal wiec pozdro hehee
27.02.2005 :: 22:53 :: afm106.internetdsl.tpnet.pl

*[kLYmC!A]*

Cmok[=o]Ty żulu[=o]ledwo Ci 18 wybiła a Ty już[=o][pFf][=P]Ne no fajny dzionek miałyście.. kozy w tesco były skąd 10 minut drogi do zagipsowanej kLYmC!=( a one nawet jej nie odwiedziły.. zapamiętam to sobie[=P] CiOoOm[=*]
27.02.2005 :: 17:36 :: r41.skyware.pl

Soni

Nie chce mi się nic główka mnie boli sorka za takiego komenta :( Dzięki za pozdro :*
27.02.2005 :: 17:28 :: host-81-190-101-245.rzeszow.mm.pl

cmokus

heheheh siemka nO nOOoo ja robilam szydere chyba raczej Ty tzn Braworka heh Ona to dopierOO szalała heheh Trza sie wybrac jescze kiedys do tesca sie najesc ( ej TylkO jak bedzie ciepło ) ( wiesz oco chodzi heheh Okej ja KOOoNcze już bUziaCzki :*
Talk.pl :: Wróć