ruda - komentarze

Hejka Ludziska :]Troszeczke mi sie humprek poprawił ale nie dokońca :] Poprawił mi go oczywiscie mój kochany misiaczek którego bardzo bardzo Kocham :*:* Tak pozatym wszystko oki :P:P tylko starzy sie plują :(:( mam nadzieje że im przejdzie za nidługo bo tego nie wytrzymam :(:( zwariuje i wyląduje pewnie w jakims psychiatryku hehe niee no może aż tak to źle nie bedzie :D:D W szkole to normalnie zapierdol ładny sprawdzian za sprawdzianem ale już sie szykuje następna laba hehehe oczywiście z moimi Kochanymi Ludkami :*:* Niestety ale mi sie skończyła wena twórcza :(:(
Pozdrowionka dla mOjego Misiaczka :*:* Cmokusia :*:*: Lelucha :*:* Bini :*:*: Tobiasza :*:*:* Grzesia :*:*:* Soniego :*:* Gusi :*:* Kasi :*:* kLYmC! :*:* SmoCzYcY :*:* I reszty o których zapomniałam tez was Koffam :*:*

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
26.02.2005 :: 22:28 :: 213.25.159.72

Czarek

No cieszę się skarbeńku że Ci humor poprawiłem.Jeśłi gdziekolwiek masz się wybrać przez starych to tylko i wyłącznie do mnie!! Ale Soniego nie zabieraj bo by nam przeszkadzał.
KOCHAM CIĘ BARDZO MIŚQ. Pozdróweczka dla wszystkich

25.02.2005 :: 23:18 :: host-81-190-101-245.rzeszow.mm.pl

siemaneczko:* dzieki za pozdrowienia :* KOoofana jestes dobrze ze Ci sie humorek poprawił ej nO na Labe bym se poszla OOoŁ je.. to kiedy idziemy Ts ... Okej narka :* pozdrO 856
25.02.2005 :: 23:14 :: r41.skyware.pl

Soni

Paulinko ciesze sie że przynajmiej u ciebie lepiej :) śliczny kotek :P a co do tego psychiatryka jak bedzieś jechac wstąp po mnie :P
Talk.pl :: Wróć