ruda - komentarze |
Hejka Ludziska :*:* Pisze teraz czesto bo już niedługo i nie bede mieć neta ;(;( niestety mam go tylko do końca miesiąca ;(;( A tak wsumie to jakoś leci :) cała moja szara rzeczywistosc jest dalej szara i coraz bardziej robi sie czarna :(:( niee wiem dlaczego może dzisiaj mam taki dzień :(:( ale ja nie chce tak sie czuć :(:( Wszystcy maja do mnie o cos pretensje :/ sama niee wiem o co :(:( Niee chce byc traktowana jak wyzutek TO NIESTETY NIE JEST MIŁE :(:( Mam ochote wsiąść do pociągu i pojechac gdzies gdzie mnie nikt niee zna może tam mnie zaakceptują :(:( Jakoś sie tak hujowo czuje :(:( ale może mi to minie :(:( po małej przejażdzce w nieznane?? |
|
Tak napisali inni: |
24.02.2005 :: 22:51 :: host-81-190-101-245.rzeszow.mm.pl KOfana MOJe ej nie smutaj sie słOneczkOOoo :* szkOda ze juz nie długO nie ebdziesz miała Neta .. no ale moze Ci jescze zaloza rodzice.. eH nie dygaj ![]() ![]() |
24.02.2005 :: 22:49 :: p123.wist.com.pl Kamil PRZESTAŃ PITOLIĆ bo ci przyłożę. Obudź się i głowa do góry. Chyba że już mnie nie chcesz???KOcham Cię bardzo Misiu. Całuski papappapap |
24.02.2005 :: 22:45 :: p123.wist.com.pl Czarek Powiesić to za mało powiedziane!!!Naprawdę byś pojechała gdzieś tam i zostawiła mnie samego????? Zrobiłabyś to???? No właśnie jak to powiedział Soni |
23.02.2005 :: 23:16 :: r41.skyware.pl Soni Rudasek nie przesadzasz czasami troszke to ze ci neta odetnom to jeszcze nie taka tragedia, powinaś się cieszyć że masz kogoś takiego jak Czarek kogoś kto cie przytuli jak jest ci żle, pocieszy w potrzebie, pomyśl sobie jak ja się czuje jak patrze na was chodzi mi o ( M.....e) ;( to dopiero tragedia. No więc przestań pitolić i masz być wesoła zrozumiano |
23.02.2005 :: 23:00 :: afm106.internetdsl.tpnet.pl *[kLYmC!A]* hY.. sŁOnECzkO nE smutaj siEm tAk=) sYskO bEjE giT.. bEjE jEszCzE kOLOrOwO.. pOzDrOoOffY[=*=*=*]<==[!!] |
23.02.2005 :: 22:58 :: afm106.internetdsl.tpnet.pl *[kLYmC!A]* piErFsA |
Talk.pl :: Wróć |