ruda - komentarze |
Hejka wszystkim :*:*:* Dzisiaj co mam dzień z dupy :(:( w szkole jak nie sprawdzian to kartkówka albo mnie pytają :[ jesu jak tak dalej bedzie to ja tego nie wytrzyma jeszcze jutro mam zdawke :(:( Qrwa a ja nic nie umiem :(:( i niee chce mi sie uczyć :(:( ale trzeba :(:( Tak to pozaty to wielka wielk nuda :(:( Qrde co mam ochote iśc na disco ale niee ma z kim iśc a podrugie nie ma ma fajnych dyskotek w rzeszowie :(:( ale może kiedys będą :]:] Wczoraj oglądałam zdięcia z 18-stki Cmokusia :D:D:D o co szydera to lobości co każdy najebany i wogóle PORAŻKA :D:D:D ide sie uczyć hehe znaczy mam taki zamiar :(:(:( NiE ChCe Mi SiE!!!! Kto za mnie sie nauczy i pujdzie jutro zdac tą pie... geografie??? Zgłaszać sie ludki :]:] Pozdrowionka dla Mojego kochanego Misiaczka:*:* Kocham Cię bardzo :*:* Dla Lelucha :*:* Cmokusia :*:*:* Bini :*:*:*fEnOmEnKi :*:* GuSi :*:*:* Patii :*:* Kutiego :*:* Kasi :*:* Smoczycy :*:*: Soni:*:*:* i reszty buziaczki :*:* |
|
Tak napisali inni: |
22.02.2005 :: 01:26 :: r41.skyware.pl Gdzie są pozdro dla Grzesia :[ no żeby mi to było ostatni raz :P Powodzenia na zdawce będziemy trzymać kciuki :P Papapa pozdrawiamy |
21.02.2005 :: 19:14 :: host-81-190-101-245.rzeszow.mm.pl CmOk :) smienanKOo eh![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
21.02.2005 :: 19:12 :: host-81-190-103-231.rzeszow.mm.pl LeluCh :) yO maj bejbe :* nO dzisiaj w szkOle przewalOne jutrO zdajeme tarza sie pOuczyc ale nie teraz hihih :P:P:P kOfam Cie Ruda ;) |
Talk.pl :: Wróć |