ruda - komentarze |
![]() No to teraz to mnie dopiero nie było :D:D ale niestety nie mam czasu za wiele :)) u mnie wsumie po staremu ale jakoś leci i coraz lepiej :)) mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej :) Jestem dalej grzeczna jak aniołek Własnie sobie wróciłam z piwa z jedną osóbka i jakoś mnie tak wzieło na pisanie :) niee wiem o co chodzi :P ale dochodze do wniosku ze trzeba chyba te bzdury wykasowć :) jest tu pare kwestii o których chce zapomnieć :) Ciesze sie z jednego ze dałam sobie z czyms spokój nie jest mi łatwo ale tak musi być :( nie ma odwrotu i nigdy nie bedzie :(( mam nadzieje ze nie wróci sie to co kiedys było i zapomne :) i bede w koncu szczęsliwa . . . Narazie jestem ale nie dokonca mam nadzieje ze to sie poprawi :)) Nie wiem co ma jeszcze pisac :)) Pozdrowionka dla wszystkich moich Kochanych ludków Ani :** Lelki :* Pampucha :** Karolci :** Saszy :*:* Gosi :** i wszytkich wszytkich z Malawy :*:*:* i całej reszyt KOchanych ludków . . . pisac mi tu komenty bo jak nie to wpie***** :D:D:D |
|
Tak napisali inni: |
17.06.2006 :: 13:55 :: efy170.internetdsl.tpnet.pl Go$!@CzEk:*:* jołłłł Polinka!!!eh co by Ci tu nabazgrać..hmmm no wdziecznie wakejszyn soo oj bedziemy dzamprezowaćse na malawie nieee?:D:D:D tyla tego tu masz ze całego nie obczytałam:P:P muaaaa MiśQ:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* |
16.06.2006 :: 10:55 :: host-81-190-101-151.rzeszow.mm.pl CmOK elo elo siemanderOo |
16.06.2006 :: 10:23 :: efy170.internetdsl.tpnet.pl KaRoOoLcIaaa hmmm...co by Ci tu napisać Polinka!![]() |
16.06.2006 :: 09:24 :: host-81-190-106-92.rzeszow.mm.pl SaBinka TsSs . . . POlinka nie wiem cO mam Ci napisać . .. hmm. . bedzie wszystkO dObrze nie martw sie bO My Cie kOfamyy![]() |
Talk.pl :: Wróć |